HEJ!
VARMT VÄLKOMMEN ATT SE PÅ
MINA BILDER.

Agneta Starfelt

Måla och teckna är och var ett intresse som jag ständigt utövade under barn- och ungdomstid. 

Livet fylldes med universitetsstudier, relationer, äktenskap, barn, resor, yrkeskarriär, förtroendeuppdrag, utvecklingsprojekt och ett engagemang för samhällsfrågor.

Ett meningsfullt liv som jag är tacksam för och som tog all tid under årtionden. Lusten att utveckla den konstnärliga talangen fanns där men fick inte tillräckligt utrymme bland ansvar och åtaganden.

Nu befinner jag mig i en livsepok där det sinnliga och kreativa får ta sin rättmätiga plats. Tillsammans med ett antal likasinnade har jag skapat Ateljé Bauta i Göteborg  -  en plats för måleri, utställningar och för vidareutveckling i olika konstnärliga tekniker.

Själv målar jag akryl, akvarell och gouache. Leran är ytterligare ett uttryck. Jag gör gärna mindre skulpturer, ofta brända i rakuteknik.

 

Jag har målat för Rainer Hoffmann, Kungälv, Margareta Persson, Gerlesborg och  Anna Törnquist, Göteborg Baskemölla Anna Dellermalm, Uddevalla, Morgan Ekerås, Göteborg,Thomas Ekvall, Göteborg, Lars-Eje Larsson Grebbestad och Ylva Sager Vadstena.

 

Har deltagit i ett flertal samlingsutställningar SBK, Göteborg, River City Gallery, Galleri Engleson samt separatutställningar SBK, Ateljé Bauta, Göteborg och Forsa Kvarn, Borås, Intraservice Göteborgs Stad. Jurybedömd SK-utställning Stadsbiblioteket, Göteborg

Är medlem i Svenska Konstnärsförbundet.

 


 

 

Smakprov på keramikskulptur

Välkommen att se på några av mina akvarell- och akrylbilder. De flesta finns till försäljning. Blir du intresserad av någon bild får du gärna kontakta mig via kontaktsidan. 

 
Besök även Ateljé Bauta,vårt konstnärskollektiv på facebook www.ateljebautagoteborg.se
 
 
 
Efter att ha deltagit i sju utställningar under 2015 och SK:s medlemsutställning i februari/mars 2016 kommer jag att bli mer återhållsam med utställningar under resten av 2016 och fokusera än mer på måleriet. Efter överenskommelse kan jag istället ta emot konstföreningar i hemmet.
Kontakta mig gärna vid intresse.
 
2017
 
2017 Vernissage 4 mars kl 12-17 på galleri Engleson, Erik Dahlbergsgatan, Göteborg. Utställning pågår tom 9 mars. Välkomna!

Lundby Konstrunda 6-7 maj Ateljé Bauta deltager kl 11-17 Varmt välkomna!
Medlemsutställning Traktören Köpmansgatan 20 Göteborg 6-20 sept kl 8.00-16.30 vardagar.
Välkomna!